Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Aanleveren kwaliteitsgegevens wijkverpleging meetjaar 2017

 Aanlevering kwaliteitsgegevens wijkverpleging over meetjaar 2017

Met de aanlevering van kwaliteitsgegevens aan Zorginstituut Nederland (het Zorginstituut) draagt u bij aan een goede informatievoorziening over de kwaliteit van de geleverde zorg ten behoeve van de cliënt in de wijkverpleging.

Heeft u inmiddels uw kwaliteitsgegevens over meetjaar 2017 aangeleverd, dan willen wij u hartelijk bedanken voor de inspanningen die u hebt geleverd om de gegevens tijdig bij het Zorginstituut aan te leveren. Mocht u nog bezig zijn met de aanlevering van kwaliteitsgegevens, dan willen wij u graag herinneren aan de aanlevertermijn van de kwaliteitsgegevens.

Nalevering

U heeft nog tot en met donderdag 30 november 2017 om uw kwaliteitsgegevens aan te leveren bij de gegevensmakelaar Desan. Indien het u niet lukt om de kwaliteitsgegevens meetjaar 2017 voor 30 november aan te leveren, dan is dat alsnog mogelijk in de portal van Desan van vrijdag 1 december 2017 tot en met vrijdag 15 december. Deze nalevering komt voor alle zorgorganisaties voor eigen rekening ongeacht bij welke brancheorganisatie u bent aangesloten. Na vrijdag 15 december 2017 is er geen mogelijkheid meer tot aanlevering. Let er op dat u niet vergeet te accorderen bij Desan voor doorlevering aan het Zorginstituut.

Kosten van aanlevering

Aanlevering van de kwaliteitsgegevens meetjaar 2017 aan Desan is tot en met 30 november 2017 kosteloos voor zorgorganisaties die lid zijn van ActiZ, BTN of SPOT. Leden van NEVEP, BVKZ, BMTK en VGVK kunnen het beste contact opnemen met hun eigen brancheorganisatie. Voor zorgorganisaties die niet zijn aangesloten bij één van deze brancheorganisaties brengt Desan € 125,-- exclusief BTW per concern in rekening in tegenstelling tot de eerder gecommuniceerde € 250,-- exclusief BTW.
Als u de eerder gevraagde € 250,-- exclusief BTW al heeft betaald, dan kunt u een creditnota indienen bij Desan.

Vragen & contact

Hebt u nog vragen, neem dan contact op via kwaliteitsgegevens@zinl.nl of 020-797 8963
(werkdagen 9.00u - 17.00u). Mocht u onverhoopt geen inloggegevens hebben ontvangen of vragen hebben over het aanleverproces, dan kunt u contact opnemen met Desan op werkdagen via het e-mailadres wijkverpleging@desan.nl of via telefoonnummer 020-5207138. Voor inhoudelijke vragen over de indicatoren kunt u zich wenden tot ActiZ en BTN. Voor informatie over de kosten van aanlevering neemt u contact op met uw eigen branche.

Zorginzicht.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren - Lees meer over cookies